У

КОЛЕДНА ИЗЛОЖБА 2011 !

Коледната изложба "Играем и творим"е изработена от учениците от 5 до 8 клас в часовете по ДТИ и Технологии. В нея са включени саморъчно изработени коледни сувенири. Много коледни венци, елхи, снежни човечета, къщата на дядо Коледа, свещници и други експонати са представени от малките творци с ръководството на г-жа Русенова.

Сурвачките, изработени от дрян от шестокласниците, са украсени с пуканки, кравайчета, сушени плодове и разноцветни конци и кърпички. С тях сурвакаме всички деца - "цветята на България" , всички учители, родители, граждани на Аксаково с пожелание за здраве, благоденствие, късмет и щастие през Новата 2012 Година. Пожелаваме си всички заедно да работим в екип, да си сътрудничим, за да пребъде родното училище още много пъти по 125 години!

КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА 2011 !

В изложбата се включиха ученици от 5 до 9 клас с цел привличане на семейството към учебно-възпитателния процес и изваждане от семейните архиви на традиционни стари рецепти. Изложени са над 60 кулинарни изделия, изработени от по-големите ученици и семействата на по-малките. В изложбата са вложени голяма фантазия, естетически вкус и майсторлък. Погачи, баници с тиква и ябълка, кексове - солени и сладки, рула, баклави, торти и голямо разнообразие от дребни сладки и соленки красят изложбата.